Зареждам...
СИЛАТА НА БЯЛАТА ДЪСКА И РЪЧНО РИСУВАНАТА АНИМАЦИЯ
04 Май 2018
В ерата на огромното количество съдържание, с което се сблъскваме ежедневно, уайтборд клиповете са в състояние да предложат различен модел за предаване на информация. Тук простотата и изчистените линии са ключът към успеха. Анимацията на бяла дъска е страхотно образователно средство, което може да опрости едно сложно послание и да го направи по-ангажиращо, както и да направи по-забавна всяка тема. Бързият творчески процес улеснява представянето на идеята, изработването й и създаването на история около нея.
Уайтборд видео без рисуваща ръка не е толкова привлекателно и лесно може да изгуби вниманието на зрителите. Рисунките трябва да се „раждат“ точно пред очите на хората. Ръката изобразява човешко докосване, което помага на зрителя да се чувства свързан на по-лично ниво. Зрителите  могат да следват процеса на рисуване и да си спомнят старите традиции за разказване на истории, което е особено завладяващо в днешното общество.
Вече няма нужда да избирате подходяща длан за бялата дъска и да заснемате всяко движение на ръката, която рисува. Вече съществуват усъвършенствани технологии за бързо създаване на уайтборд видео. Освен графики могат да се добавят текстове и обекти, които ръката да дърпа или посочва. Има безброй възможности за използването на различни жестове.
 
Разказването на истории завладява
Разказването на истории е много ефективен начин за привличане на внимание в наши дни. Никой не може да устои на една добре разказана история. За да бъдете успешни в разказването на истории, останете фокусирани върху аудиторията си и върху нейните нужди, а не върху характеристиките на продукта. Това ще помогне на публиката да се потопи в историята, която е разказана пред очите им.
 
Използвайте емоциите на аудиторията във ваша полза
Силното предимство на видеото на бяла дъска е, че то предизвиква асоциации. Всеки път, когато гледаме бяла дъска, пътуваме обратно във времето и умовете ни автоматично свързват момента, в който учител обяснява дадена тема, като изобразява основните точки на бялата дъска. По този начин несъзнателно ще привлечете вниманието на публиката, заинтересована да научи нещо ново. Това ще ви помогне особено, когато трябва да обясните по-сложна концепция.
 
Зрителите се чувстват добре и предприемат действия
Може би се питате защо тази анимация въздейства толкова ефективно върху хората? Когато гледате как ръката рисува върху дъската, мозъкът ви реагира така, сякаш сами вие го рисувате. Завършването на рисунка носи щастливия допамин в мозъка ви, тъй като мислите, че сте завършили задачата. Това допринася за желанието на зрителя да продължи да гледа екрана, както и да извърши действие, за което е призован в края на видео клипа.
 
Единственото ограничение за вашите кампании е вашето въображение. Видео клиповете с анимирана бяла дъска са основен инструмент за маркетинговите специалисти, които се опитват да представят сложни концепции и идеи по убедителен начин. Чрез своята простота, уайтборд видеото успява да грабне и запази вниманието до края.
 
 
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!
 

CONTACTS
 

 office@5svideo.com
 

+359 899 89 48 39

 WBE Studio
 

 
 

 Офис София: ул. Лайош Кошут 34

 

 Офис Варна: ул. Христо Самсаров 13

Всички права запазени WHITEBOARDELEPHANT.COM © 2016